Stor utsikt.
Lite avtrykk.

Omgi ønsker å skape fritidsboliger som ikke bare er plassert i naturen, men som blir en del av den. Vår visjon er at våre boliger skal være som en naturlig forlengelse av landskapet rundt, en invitasjon til å være ett med naturen uten å gi slipp på komfort og stil.

Firkantede hytter stablet oppå hverandre, med utsikt over skogen og solnedgangen.

Bakgrunnen for Omgi

Omgi er resultatet av en reise drevet av lidenskap og ekspertise, startet av Ole Henrik Eftedal i 2018. Med en solid bakgrunn innen eiendom, VVS, og økonomi, begynte Ole Henrik å forme visjonen om å tilby fritidsboliger som ikke bare er en del av naturen, men som også omfavner komfort og kvalitet.

Denne visjonen er idag videreført til våre boenheter. Fra de første konseptene og prototypene til dagens resultater har vi alltid hatt et mål: å skape boliger som gir en unik bo-opplevelse med minimalt inngrep i naturen.

Vi har fokusert på enkelhet, flyttbarhet og plasseringseffektivitet, slik at våre enheter kan plasseres praktisk talt hvor som helst med minimalt grunnarbeid. I dag står Omgi som et dedikert og profesjonelt team, med et større perspektiv. Vi retter vårt fokus mot B2B og hospitality-sektoren med et globalt syn, hvor vi ikke bare betjener kunder, men også naturen er en del av perspektivet.

Vi tror at våre bærekraftige, moderne boliger kan være med på å forme en bedre måte å oppleve naturen på, samtidig som de respekterer og beskytter den.

Utviklet i samabeid med

Omgi teamet smiler foran en av deres bærekraftige mobile hytter
+47 400 36 511
Klostergata 30, 3732 Skien
Aziz Chaer
Aziz@omgi.no
Daglig leder
Omgi teamet smiler bærekraftige mobile hytter
Christoffer Melleby
Christoffer@omgi.no
Økonomisjef
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se personvern for mer info.