Personvernerklæring

Denne personvernserklæringen gir innsikt i hvordan Omgi AS ("Omgi") samler inn og bruker personopplysninger. Daglig leder i Omgi er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i virksomheten. Delegasjon av det daglige ansvaret, når aktuelt, vil være tydelig angitt under hvert punkt.Vennligst merk at delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.

Denne erklæringen gir deg informasjon i samsvar med kravene ved innsamling av opplysninger fra vårt nettsted (i henhold til personopplysningsloven § 19), samt generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (i henhold til personopplysningsloven § 18, 1. ledd).


1. Behandling av personopplysninger på www.omgi.no

Daglig leder i Omgi AS har det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger på omgi.no, med mindre annet er spesifisert. Besøkende på nettsidene kan frivillig gi personopplysninger i forbindelse med tjenester som nyhetsbrevabonnement. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

2. Nettstatistikk

Omgi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på omgi.no og dets undersider. Formålet er å utarbeide statistikk for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form, og kan inkludere antall besøkende, varighet av besøk og henvisningskilder. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på nettstedet vårt. Omgi AS deler ikke informasjon fra dette verktøyet med andre parter.

3. InformasjonskapslerInformasjonskapsler (cookies)

Tekstfiler som plasseres i nettleseren din når du besøker en nettside. Lagring og behandling av opplysninger er ikke tillatt uten at brukeren har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen.

Følgende informasjonskapsler brukes på omgi.no:

▪ Analyseverktøyet Google Analytics plasserer to informasjonskapsler på din enhet (disse begynner med _ga og _gid). Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn statistikk, og slettes etter 90 dager. Du kan lese mer om nettstatistikk nedenfor. Det lagres ingen personlig informasjon som kan brukes til å spore statistikken tilbake til deg.

▪ HubSpot plasserer flere informasjonskapsler på din enhet (disse begynner med _hs). Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn statistikk, og slettes etter 90 dager. Du kan lese mer om nettstatistikk nedenfor. Det lagres ingen personlig informasjon som kan brukes til å spore statistikken tilbake til deg.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se personvern for mer info.