Omgi + CK NOR Bygg - Slik forenkler vi søknadsprosessen

Skrevet av
Aziz Chaer
Publisert
21.12.2023
Å navigere seg gjennom offentlige krav i en søknadsprosess kan være en utfordrende reise for enhver som ønsker å utvikle en eiendom. Derfor samarbeider Omgi med CK NOR Bygg for å gjøre det enklere. Vi har tatt en prat med daglig leder, Leif Erlend Hjelmen om samarbeidet.

- Det som virkelig skiller Omgi fra andre i bransjen er deres bærekraftige tilnærming til prosjekter, spesielt med tanke på valget av samarbeidspartnere som Snøhetta og Rambøll. Det er inspirerende å se hvordan de konsekvent søker det ekstraordinære med fokus på detaljer.

CK NOR bygg er Omgi sin viktige partner for å hjelpe grunneiere med søknadsprosesser. En jobb som kan være utfordrende dersom man ikke har mye erfaring.

- Vår rolle er å veilede grunneierne gjennom å identifisere krav og bestemmelser knyttet til en eiendom, og å forsøke å finne den minst kronglete veien fram til en tillatelse.  Det er en utfordrende, men spennende prosess hvor vi jobber tett med Omgi for å gjøre det enklere for enhver som ønsker å realisere sine eiendomsprosjekter.

Leif Erlend har lang erfaring med en rekke prosjekter i forskjellige kommuner. Han forstår at mange synes det er utfordrende å gå i gang dersom man står overfor sitt første prosjekt.


- Vi er her for å hjelpe våre kunder med å navigere i et landskap av regler og forskrifter. Fra å forstå hvilke lover som gjelder for deres eiendom, til å sikre at alt fra parkeringskrav til byggehøyde blir ivaretatt. Vi løser de ulike utfordringene en grunneier står overfor og gjør prosessen for å realisere eiendomsprosjekter både enklere og mer forståelig.

Han forteller at de sammen med Omgi vil kunne rådgi og gjøre en vanskelig prosess mye enklere dersom det er ønskelig.

- Som grunneier kan det virke overveldende å skulle forholde seg til et vell av regler og krav. Fra å tolke lovverket til å navigere i krav om parkering, uteareal og byggehøyder, det er en kompleksitet som vi forsøker å gjøre mer håndterbare og forståelige for våre kunder.

CK NOR bygg har jobbet innen forskjellige prosjekter, men er likevel svært spente på å rådgi grunneiere som vil satse på Omgi. Leif Erlend mener det er et prosjekt som skiller seg ut positivt på flere områder.

Gjennom Omgi tilbyr CK Nor Bygg også bygg- og prosjektledelse. Dette betyr en nærmest sømløs kundereise fra signert avtale til en etablert lokasjon med Omgi. Du som kunde får en mye mindre aktiv rolle, mens CK Nor Bygg og Omgi tar seg av prosjektet frem til enhetene står på plassen, inkludert gjennomføringsplan og logistikk og etablering av infrastruktur.

Abonner på våre saker

Abonner for å motta spennende historier og tips om siste nytt

Tusen takk. Du er registrert.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se personvern for mer info.