Infrastruktur

Her kan du kalkulere hvor mye transporten vil koste. Fra vår fabrikk i Våle helt til adressen du ønsker. Velg Omgi og skriv inn adressen din. Husk at vi inkluderer plan- og tomteanalyse, samt byggesøknad i alle våre priser.

a couple of buses that are on a road - Omgi hytte

Transportkalkulator

Her kan du  kalkulere hva det vil koste når vi skal frakte dine Omgier til tomtene dine. Velg hytte, og antall km vi skal frakte. Alle priser er ekskl. mva. Vi inkluderer plan- og tomteanalyse, samt byggesøknad i alle våre priser.

Transportkalkulator

Total transportskostnad*

0,-

Ta kontakt

Investeringsforutsetninger

*Inkluderer ikke byggearbeid, eller andre eksterne avgifter. Kostandene kan variere litt.

**Inkluderer ikke tomt. Figuren er utelukkende basert på informasjonen som er lagt inn i kalkulatoren

Transport og kran per enhet

Velg modell for transport

Legg inn adresse

?
?
Estimert Kost infrastruktur pr. enhet

Estimert kostnad på infrastruktur vil variere og er avhengig av tomtens terreng, avstander og tilgang på eksisterende vann, avløp og strøm. Estimatet er derfor basert på erfaringer fra kostnader som andre kunder tidligere har hatt.

Veil kost

Omgi 1:  60 000 - 120 000

Omgi 2: 60 000 - 120 000,-

Omgi 3:  80 000 - 160 000,-

Omgi 4:  100 000 - 200 000,-

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hvorfor omgi?

Spesialisert for nordiske forhold og enkel utleie

Tilrettelagt for utleie

Våre enheter viser en høy betalingsvilje i utleiemarkedet. Alle våre enheter kan leveres med et bookingsystem som er integrert med booking.com, Airbnb og 200 andre kanaler.

Appfri låsesystem

Alle våre enheter kan leveres med et låsesystem som er integrert med bookingen. Dette gjør det betydelig enklere å drifte en utleievirksomhet.

Norsk produksjon

Våre enheter produseres i Norge, sammen med norske partnere som Rambøll og Snøhetta. Vi produserer for nordiske forhold og etter norske krav og tekniske forskrifter.

Minimalt naturinngrep

Vi forplikter oss til å minimere vår påvirkning på det naturlige miljøet ved å integrere våre Omgi-enheter sømløst i naturen, bevare landskapets skjønnhet og respektere lokale økosystemer.

Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se personvern for mer info.