Teknologi

Gjør utleien enkelt med smarte system

Moderne systemer tilrettelagt for utleie


Er du interessert i å oppleve teknologien i praksis? Da er du hjertelig velkommen til å teste en Omgi hytte ved Grend hvor teknologien er satt i system.

Les mer her

Property management system
Mews bookingssytem

Omgi er stolt av å være en Mews-partner og tilbyr bookingsystemet ferdig installert sammen med alle Omgi-enheter.

Systemet er fullt integrert med alle verdens bookingkanaler, slik at du kan annonsere din plass på plattformer som booking.com, Airbnb, Expedia, med flere, uten å måtte håndtere bookingene manuelt. Alle reservasjoner legges inn i én og samme kalender, og du kan enkelt prisdifferensiere enheten du leier ut på hver kanal.

Alt starter med et effektivt bookingsystem, og Mews er det foretrukne valget for mange, inkludert Strawberry.

Dette intuitive, sømløse systemet er enkelt å ta i bruk, og det passer like godt for enkeltpersoner som ønsker å frigjøre fritidsboligen når den ikke er i bruk, som for utleieselskaper som driver daglig utleie.

Les mer på Mews
Adgangssystem
4 Suites

Sømløst integreres adgangssystemet med bookingssystemet på Omgi-enheten med 4 Suites

Med det innovative adgangssystemet 4 Suites og vår eksklusive avtale med det nederlandske selskapet, får alle Omgi-kunder tilgang til et digitalt adgangssystem som verken krever nedlasting av app for gjestene og som fungerer optimalt under alle nordiske forhold.

Dette systemet er fullstendig integrert med Mews, noe som betyr at du kan håndtere bookingene på en enkel måte. Du trenger faktisk ikke å bekymre deg for de praktiske sidene ved en booking.

Gjestene får tilgang til døren fra det øyeblikket de er innsjekket til de automatisk sjekkes ut. Det er ingen behov for nedlasting av en app, da nøkkelen er tilgjengelig på mobilen gjennom hele oppholdet.

Les mer på 4 Suites
Enrgistyring
Automatisert energistyring

Spar penger med automatisert energistyring. I samarbeid med Bravida har Omgi-enhetene automatisert energistyringssystem som er knyttet til bookingene i Mews

Dette innebærer at varmen på Omgi-enheten justeres opp rett før gjestene sjekker inn, for deretter å regulere seg ned igjen når gjesten sjekker ut. Alt er satt opp automatisk og leveres ferdig installert hvis det er ønskelig.

Kontakt oss for demo
Renhold
Admin app for renhold

For de som driver større utleievirksomheter med flere Omgi-enheter, vil renholdsappen være en uvurderlig ressurs. Her har du til enhver tid oversikt over hvilke Omgi-enheter som er rengjort og hvilke som trenger renhold.

Renholdere kan oppdaterere statusen i en dedikert app som er integrert med bookingsystemet. Hvis for eksempel gjesten skulle forårsake skade i Omgi-enheten, kan renholderen enkelt registrere dette i appen. Informasjonen blir synlig i ditt system, slik at du kan håndtere det videre med gjesten.

Kontakt oss for demo
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se personvern for mer info.